Interieuradvies

Welkom bij Finishing Touch Collection.

Wij streven ernaar u een persoonlijk interieuradvies te geven. Wij combineren uw persoonlijke wensen met onze ervaring en deskundigheid; zo ontstaat er een sfeervol interieur wat geheel aan jullie wensen voldoet!

Onze passie is wonen en de stijl van Finishing Touch Collection is warm, sfeervol en tijdloos met een modern klassieke uitstraling. We zijn gespecialiseerd in individueel kleur- en interieuradvies.

Werkwijze interieuradvies

  • Tijdens een vrijblijvende afspraak in ons sfeervolle interieuratelier nemen wij al uw woonwensen door, bekijken eventuele tekeningen en/ of foto’s en bespreken we de mogelijkheden.
  • Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de mogelijkheden, dit kan ook bij u thuis en kunnen we het plan verder uitwerken.
  • Wij zoeken naar aanleiding van deze afspraak voor u de meubels, stoffen, kleuren en accessoires uit voor het complete plaatje. Vervolgens maken we een afspraak in ons interieuratelier, daar zijn veel voorbeelden en stalen van mooie kalk- en krijtverf, karpetten, stoffen, meubels om op zo’n manier het voorstel zo duidelijk mogelijk te maken.
  • Voldoet dit aan uw wensen, dan is mogelijk om een bezoek te brengen aan de showrooms van de leveranciers en dan kan alles gerealiseerd worden.

Ook is het mogelijk van dit ontwerp een tekening te laten maken, dan krijgt u meer inzicht in het ontwerp op papier.

Wij hopen u met uw woonwensen  te ontmoeten in ons interieuratelier voor een orienterend gesprek.

U kunt een afspraak maken op 0622113443 of mail naar info@ftcollection.nl